AR-SET d.o.o.

Podatki o podjetju 

  Dobravica 10A, 8310 Šentjernej

  05 904 82 27

  info@ar-set.si

  www.ar-set.si

  Ponedeljek – petek: 11.00 – 16.00

Vodilni ponudnik računalniške opreme in servisa v Šentjerneju in okolici

AR-SET, d. o. o. se že 17 let ukvarjamo s servisom in trgovino s celostno ponudbo računalniške opreme. Strankam, med katerimi prevladujejo fizične osebe, podjetja in izobraževalne ustanove, zagotavljamo široko paleto namiznih in prenosnih računalnikov, računalniških delov, monitorjev, tiskalnikov in programske opreme. Poleg vsega naštetega ponujamo tudi klimatske naprave, POS opremo, opremo za videonadzor in davčne blagajne.

AR-SET d.o.o. Šentjernej

Računalniki in njihovi deli

Osredotočamo se na kakovostne namizne računalnike priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Lenovo in Dell. Ponujamo tudi strežnike in strežniško opremo, delovne in grafične postaje, mini in mikro računalnike (Raspberry).
Kot strokovnjaki na servisnem področju smo ponudbo razširili z obnovljenimi namiznimi računalniki, prenosniki, delovnimi in grafičnimi postajami, monitorji in drugo dodatno opremo.

V bogati ponudbi dodatne računalniške opreme boste zagotovo našli kaj zase ljubitelji računalništva, profesionalni uporabniki in manj zahtevni uporabniki računalnikov za domačo rabo. Nepogrešljivi so napajalniki, ohišja, osnovne plošče, procesorji, pomnilniki in grafične kartice. Poskrbeli so tudi za drobno opremo, kot so kabli, miške, adapterji, modemi, kartice in USB oprema.
Med zasloni boste kupci našli manjše od 18,5 palca (47 cm) in večje, katerih diagonala presega 33 palcev (83 cm). Med najbolj privlačnimi so zasloni na dotik in foto zasloni.
Med tiskalniki za poslovne in zasebne uporabnike najdete laserske tiskalnike, t. i. ink-jet tiskalnike, multifunkcijske naprave (tudi za faksiranje), matrične in žepne tiskalnike.
Kakovostno strojno opremo dopolni priznana programska oprema. Uporabnikom vseh vrst ponujajo Microsoftovo licenčno programsko opremo, antivirusne programe in igre.

Programe namestimo, vam svetujemo, uredimo pripravo gonilnikov, LAN kablov … Pomoč nudimo tudi na daljavo. Posamezne izdelke ponujamo po znižanih cenah, pri plačilu z gotovino pa vam priznamo dodaten popust.

Video nadzorni sistemi

Na področju video nadzora nudimo opremo, vgradnjo in vzpostavitev sistemov. Omeniti velja ponudbo celotnega spleta alarmnega sistema za dom, varnostne kamere s programsko opremo za spremljanje in nadzor, snemalne kartice in programe.
Med najbolj priljubljenimi so brezžični videonadzorni sistemi, vodni senzorji s sireno in detektorji dima. V podjetju AR-SET, d. o. o. svetujemo, opremo vgradimo in povežemo z ustrezno programsko opremo.

POS in davčne blagajne

Za poslovne uporabnike smo pripravili izbor izdelkov, namenjenih tiskanju računov. Na zalogi imamo ročne čitalce in čitalce magnetnih kartic, etikete, trakove, detektorje bankovcev ter POS prikazovalnike, tiskalnike in blagajniške predale.
Za trgovine, restavracije in gostinske lokale smo pripravili cenovno ugodno davčno blagajno (blagajniški POS program) s številnimi moduli, ki vključujejo potne stroške, delovne naloge, uporabo bonov in drugo. Vgradnjo in pripravo programa izvedemo na lokaciji stranke, poskrbimo pa tudi za nastavitve ter za uvajanje blagajnikov.

AR-SET d.o.o. Šentjernej - trgovina

Dom in prosti čas

Poleg velikih televizorjev, njihovih nosilcev, radijskih sprejemnikov in multimedijskih predvajalnikov, ponudbo za dom zaokrožajo tudi zvočniki, projektorji, diktafoni, video kamere in klimatske naprave. Tiste z inverterjem (posebno vezje za učinkovitejšo uravnavanje naprave) hitreje dosegajo želeno temperaturo, bodisi hlajenje ali segrevanje prostora, so energijsko varčnejše in tišje (notranje enote oddajajo zvok jakosti med 36 in 45 dB).

Spletne strani in gostovanje

Dolgoletne izkušnje na področju tehnologij in novih medijev odraža tudi znanje o spletnih tehnologijah. Sodelavci podjetja AR-SET, d. o. o. ga z veseljem delimo z naročniki, ki potrebujejo spletno stran ali spletno trgovino. To postavimo na lasten strežnik, zato se bolj in manj zahtevni naročniki lahko zanesejo na kakovostno delovanje spletne strani ali modernega poslovanja, v večji meri osnovanega na medmrežju.

Garancija in program R-R

Vsak izdelek v ponudbi podjetja AR-SET, d. o. o. ima ob nakupu od najmanj enega do največ tri leta garancije. Pri izdelkih, kjer garancije ni mogoče podaljšati, omogočamo zakup dodatnega jamstva, ki presega običajen garancijski rok, in sicer za tri ali pet let. S podaljšanjem garancije se kupci zaščitijo pred morebitnimi napakami na materialu ali napakami, ki so nastale pri izdelavi. V celotnem obdobju jamstva morebitne stroške rezervnih delov in delovnih ur za popravilo (ob predložitvi originalnega računa o nakupu) krije podjetje AR-SET, d. o. o.

Poleg redne ponudbe imamo na zalogi tudi tako imenovane R-R izdelke (angl. Renew & Refurbish). Ti izhajajo iz različnih virov, denimo neposredno od proizvajalcev, ko njihova akcija ne doseže želenega učinka ali ko naročniki prekličejo večja naročila. Ko izdelek zapusti tovarno, ga ne morejo vrniti nazaj, se pa nahaja v originalni in neodprti embalaži in ima oznako kot nov (angl. As New).
Del programa R-R so tudi izdelki, ki jih proizvajalci označijo z oznako višek proizvodnje in takšni, ki se jim je med transportom poškodovala embalaža. Redkeje bomo v R-R ponudbi našli razstavne eksponate ali tik po nakupu vrnjene izdelke. Ker gre za povsem uporabne, nerabljene in cenovno dostopne izdelke, so za končnega kupca zelo zanimivi.

V podjetju AR-SET, d. o. o. smo na terenu oziroma po telefonu dosegljivi vsak delavnik od 8. do 16. ure, na sedežu podjetja pa od 11. do 16. ure.